TV-festival 2013 – X Factor og community management

D. 15. og 16. august 2013 er der konference for den danske tv-branche på Tivoli Kongreshotel i København – og om fredagen har jeg og Mikkel Noe Westh en session sammen, hvor vi skal tale om henholdsvis Twittercensus og X Factor – altsammen under paraplyen Twitter og tv. Jeg har arbejdet med sociale medier på X Factor de foregående to sæsoner og vil i denne session præsentere ideen om community management. Jeg lover mine tilhørere at jeg lægger shownotes på min hjemmeside og her er de:

Nielsens undersøgelse om sammenhænge mellem twitter og tv fra d. 6. august 2013

Community Roundtable‘s The 2013 State of Community Management

MEC har sat elektroder på hovedet af folk og målt deres engagement i tv-udsendelser i denne undersøgelse

Twitter har selv en guide til, hvordan man kan lave godt indhold for tv-programmer her i Twitter for TV

God artikel om “Why Second Screen is set to explode” fra BusinessInsider

Charlene Li & Brian Solis principper for en succesfuld social forretnings-strategi HER

X Factor DR’s Storify hvor de bedste tweets er samlet