Om mig

Jeg har taget mig den frihed, at dette site rummer flere forskellige elementer, selvom det muligvis ikke er den strategi, jeg altid ville anbefale andre mennesker at bruge.

Social medie-konsulent:  Jeg har erfaring som udøvende community manager og strategisk social media-ansvarlig. Jeg holder foredrag om community management og håndtering af digital chikane på sociale medier og jeg underviser, rådgiver, lægger strategier og eksekverer.

Speaker/indtaler: Siden 2001 har jeg, som freelancer, været kanalstemme på tv-kanalen DR1 og kreativ i DRs markedsføringsafdeling. Det konkrete håndværk som speaker i denne funktion inkluderer, at man er tv-aftenens guide for seerne samt at man har nerver af stål når der på alle aftenvagter skal speakes live. Desuden skal man kunne få ideer til teasere og selv video-redigere, skrive rigtig gode tekster (der fungerer mundtligt), samt for-indtale trailere. Derudover speaker jeg også andre discipliner: reklamer, dokumentarfilm, instruktionsfilm mm. –  kig under fanebladet speak/vært.

Vært og konferencier: Jeg bruger også mine kompetencer som informationscentral og personlig præsentation til at optræde som konferencier og moderator. Jeg sætter en stor ære i at kunne sætte mig i både arrangørs og gæsters sted og sørge for, at alle får en udbytterig oplevelse i en god atmosfære. Fx for TEDx Copenhagen 2013 og Social Media Week 2014.