Om mig

Jeg har taget mig den frihed, at dette site rummer flere forskellige elementer, selvom det muligvis ikke er den strategi, jeg altid ville anbefale andre mennesker at bruge.

Jura-studerende: I 2019 begyndte jeg at studere jura på deltid. Jeg var særligt interesseret i digitale krænkelser og det hang sammen med mit arbejde som rådgiver ifht digital chikane og shitstorms. Men nu må jeg indrømme, at jeg er blevet vildt interesseret i jura som sådan, og jeg ved ikke hvor studierne ender.

Speaker/indtaler: Siden 2001 har jeg været kanalstemme på tv-kanalen DR1 og kreativ i DRs markedsføringsafdeling. Det konkrete håndværk som speaker i denne funktion inkluderer, at man er tv-aftenens guide for seerne samt at man har nerver af stål når der på alle aftenvagter skal speakes live. Desuden skal man kunne få ideer til teasere og selv video-redigere, skrive rigtig gode tekster (der fungerer mundtligt), samt for-indtale trailere. Derudover speaker jeg også andre discipliner: reklamer, dokumentarfilm, instruktionsfilm mm. –  kig under fanebladet speak/vært.

Social medie-konsulent:  Jeg har erfaring som udøvende community manager og strategisk social media-ansvarlig. Jeg har holdt utroligt mange foredrag om community management og håndtering af digital chikane på sociale medier og fungeret som underviser, rådgiver, strateg og udførende.

Vært og konferencier: Jeg har brugt mine kompetencer som informationscentral og personlig præsentation til at optræde som konferencier og moderator. Jeg sætter en stor ære i at kunne sætte mig i både arrangørs og gæsters sted og sørge for, at alle får en udbytterig oplevelse i en god atmosfære. Fx for TEDx Copenhagen 2013 og Social Media Week 2014.