Techsistens

Sammen med Patrick Damsted er jeg vært på podcasten Techsistens, der handler om tech og eksistens. Vi startede i efteråret 2013 og på grund af travlhed har vi været nødt til at holde pauser i udgivelserne. Vi er dog stadig Techsistensianere og planlægger nye afsnit.

Techsistens er en podcast for dem, der kan erkende, at teknologien er vævet helt ind i eksistensen. Vi zoomer vi så meget ud, at det bliver nærmest uoverskueligt, men til gengæld også så meget ind, at det kan gå hen og blive pinligt. Vi er måske det eneste tech-format, hvor man tillader sig morskab.Patrick mener, at det måske er en slags “morgenradio” for dem, der interesserer sig for digital kultur. Her er en artikel om det, som Spacey har bragt om mig og Techsistens. Sammen med kredsen af lyttere har vi det umanérligt hyggeligt, og Techsistensianere elsker alt digitalt, internetkultur og god snolder.

Der er et meget engageret og lunt fællesskab omkring Techsistens, og techsistensianerne poster #techsiselfie på twitter (hvor vi hedder @techsistens) og hygger sig sammen på podcastens facebookside. Kom og vær med! 🙂

4 kommentarer til “Techsistens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.