Techsistens

Sammen med Patrick Damsted var jeg i mange år vært på podcasten Techsistens, der handlede om tech og eksistens. Vi startede i efteråret 2013 og på grund af travlhed måtte vi til sidst trykke pause ned i 2018 – og den har endnu ikke flyttet sig. Vi er dog stadig Techsistensianere i hjertet <3

Techsistens var en podcast for dem, der kan erkende, at teknologien er vævet helt ind i eksistensen. Vi zoomede vi så meget ud, at det blev nærmest uoverskueligt, men til gengæld også så meget ind, at det godt kunne gå hen og blive akavet. Vi var måske det eneste tech-format, hvor man tillader sig morskab. Patrick mente, at det måske var en slags “morgenradio” for dem, der interesserer sig for digital kultur. Her er en artikel om det, som Spacey har bragt om mig og Techsistens. Sammen med kredsen af lyttere har vi det umanérligt hyggeligt, og Techsistensianere elsker alt digitalt, internetkultur og god snolder.

Der var et meget engageret og lunt fællesskab omkring Techsistens, og techsistensianerne postede #techsiselfie på twitter (hvor vi hedder @techsistens) og hyggede sig sammen på podcastens facebookside. Vi savner Techsistens!

4 kommentarer til “Techsistens

    1. Det kan man nemlig 🙂 oooooog man kan også følge os på twitter – vi hedder @techsistens

      Wuhuuu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.