Gak og løjer i fjernsynet

Ja, så har jeg været på indersiden af fjernsynet i, hvad? 14? år og nu kommer så dagen, hvor jeg får sneget mig fra mellemrummene mellem programmerne og ind i et faktisk program [snedig smiley]. Okay, det er sket en gang tidligere, men nu sker det så på DR3 i en hel halv time.

Sladre PGM 6 Total

Christiane Vejlø er vært på Sladrehanken, et program der skal gøres os klogere på internettet på en sjov måde. Monte Carlo-drengene aka Esben Bjerre og Peter Falktoft er hold-kaptajner, som det hedder i tv-quiz-sprog, og hver uge har de så en ny gæst med sig.

Onsdag d. 23. april kl. 21.30 er det undertegnede der gakker med på Peter Falktofts hold, og Esben Bjerre bliver sekunderet af Jens Ringberg, som er politisk analyse-mester for DR på Christiansborg. Jeg kendte ikke Jens før optagelserne, men jeg kan afsløre at han selvfølgelig er pænt bad-ass begavet, men også ualmindeligt flink og sjov.

Alt i alt kan jeg ikke sige andet, end at optagelserne var drøn-hyggelige with a few laughs on top, og med top-tv-folk ind over redigeringen, så kan det færdige resultat kun være endnu mere hyggeligt.

Du er velkommen til at tweete til mig – @rankenberg – og sige hvad du synes, hvis du kigger med!

PS, sygt træt af at jeg aldrig kan lykkes med at have åbne øjne på billeder. C’est la vie!