Moderator på Social Media Week 2014 #smwcph

Jeg har som regel altid to halvtidsjobs – lige nu med med speak på DR1, sociale medier på X Factor, plus det løse. Det kan godt blive lidt meget. Men da telefonen ringede og Morten Saxnæs fra TV2 ringede og spurgte om jeg ville være moderator på en session ved Social Media Week med Anders Breinholt og Lasse Rimmer, sagde jeg ja. “Det har du store nok no**er til”, som Morten sagde og det er jeg da glad for at han synes.

Jeg kender især til de to sjove mænd fra de sociale medier; altså, jeg ved selvfølgelig hvem de er, men jeg har ikke siddet klæbet til Natholdet eller Klipfiskerne, så jeg skulle lige catche up. Jeg foreberedte mig ved at pløje alt igennem af online spor, som de to hovedpersoner havde efterladt sig på alle sociale medier. (Derudover: Lasse har faktisk et fedt site med nogle ret åbenhjertige tekster, tjek det ud – klik i øverste venstre hjørne, og vælg “før i tiden” på menuen.)

Da det blev d. 21. februar drog jeg mod TV2 Teglholmen, hvor jeg først så en session med Gitte Madsen og Cecilie Beck, der handlede om sociale medier og Vild med Dans, aka Allan Simonsen-gate. Allerede under deres session havde jeg luret, at begge damer havde bukser på og det var meget heldigt, for de sad i nogle meget dybe loungestole.

Jeg havde kjole på og var alt for lille til de store loungestole, og kombinationen gjorde virkelig ikke noget godt for min holdning; enten skulle jeg klaske totalt bagover, eller også skulle jeg læne mig langt frem…. og da jeg skulle skifte slides manuelt, havde jeg ikke rigtigt noget valg.. det var fremover 😀 Så under hele sceancen måtte jeg forsøge at holde mig selv foldet ud, ellers truede stolen med at opsluge mig – hvis du kigger på videoen herunder, så kan du se hvordan jeg engang imellem er nødt til at tage fra med venstre arm, fordi jeg er ved at klaske helt sammen, hahahah åhhhh, bare jeg dog havde vidst at det blev optaget og lagt på nettet bagefter. Men det vidste jeg ikke. Nåede dog lige at høre at det blev streamet til tv2.dk’s forside, men da jeg fattede det, var der ingen vej tilbage og jeg kastede mig ud i det. Heldigvis var både Anders og Lasse (ja, vi er på fornavn nu – jeg er i hvert fald) ualmindeligt søde og professionelle mennesker, så det hele gik glat og jeg nød faktisk processen. Det blev til en inspirerende snak om de to kendte herrers brug af sociale medier og strategier dertil eller mangel på samme.

Jeg har ikke selv turdet se resultatet, men du er velkommen 😉