App-anbefalinger til P4 – november

Halløjsa, så er jeg i gang igen. De gode folk på P4-programmet “Fri Leg”, der sendes lørdag formiddag, har været så søde at invitere mig til at komme og anbefale apps i endnu en runde. Her er hvad der har været på programmet indtil videre:

Lørdag d. 7. november

MyPetVet
Få de mest gængse symptomer for hund, kat, kanin, gnaver, fugl og find nærmeste dyrlæge, ring 1812 og lav en journal for dit kæledyr (hvis du opretter dig som bruger). Tanken bag app’en er fin, men skaberne skulle nok se at få opdateret tingene.

HundeApp – (laves af hundebazar.dk)
find hundevenner og lav en legeaftale, find en hundetræner, aktiviteter, hundesvømning, hvor er der en hundepark – og køb ting til din hund. Hundebazar sælger ting til hunde. Der er ikke så meget aktivitet i community’et, men hensigten er sådan set god nok 🙂

My Pet can talk (gratis, med reklamer i)
Tag et billede af dit kæledyr, juster hvor mund og øjne er – og indtal hvad dyret skal sige (helium-stemme tilgængelig, juhuu). Så laver app’en lille video, hvor dyret bevæger munden og taler.

Lørdag d. 14. november

Spil til katte – nok bedst på iPad

Best games for Cats
Vælg om din kat skal fange mus (musselyd), klokker (dingeling) eller garnnøgler. Der er også app’en “Cat Fishing” med et akvarium hvor din kat kan fange fisk.

Cat Simulator 2015
Leg, at du ER en kat.  Der er smukke huse hvor du kan smadre ting,  og en have med en hund og nogle mennesker du kan genere. Sjovt lille spil 🙂

Cat Communicator – Meow sounds translator
Tal med din kat – sig det med miaw! App’en kan sige miaw, eftersigende som katte gør, alt efter humør og hensigt.