Konsulent og rådgiver

Jeg har i mange år arbejdet med digitale sager og har erfaring som projektleder, community management-konsulent,  social medie-konsulent, oplægsholder og underviser. 

OBS – jeg er begyndt at studere, så rådgivningen er mestendels sat på pause.

Ene mand m/k på sociale medier 

Jeg har i flere år hjulpet journalister og offentlige personer på sociale medier.  Jeg går op i den individuelle og pragmatiske løsning, hvor du føler dig tryg og fremstår med integritet. Jeg arbejder der, hvor kommunikation, branding og din autentiske person mødes på en måde, der folder din personlighed bedst ud og bedst varetager dine interesser. Vi kan se på alt, lige fra den helt jordnære viden om, hvordan man håndterer teknikken, til de større strategiske linier.

Jeg laver en analyse af din problemstilling og sigter efter at finde harmonien mellem dit brands adfærd, intentioner og kommunikation. Og hjælper med det, du har brug for.

Håndtering af online chikane

Senest har jeg gravet dybt i viden omkring den digitale chikane, som journalister og offentlige personer udsættes for. I 2018 har jeg undervist i hvordan man håndterer online chikane. Min tilgang er unik og holistisk, for den inkluderer både teknik, psyke og lidt jura. Utrygheden i forbindelse med online chikane er ægte og velbegrundet, og konsekvenserne af at være ramt af online chikane er virkelige og kan være alvorlige. Hvad enten du vil fokusere på et præventivt set-up, eller du vil håndtere en given specifik situation, så er der hjælp at hente.

Jeg har holdt mange oplæg om håndtering af online chikane, cyber-chikane, eller hvad man vil kalde det. Hvad ved vi om omfanget af online chikane, hvilke kategorier findes der, og hvordan kan man håndtere et præventivt set-up og håndtering af en given situation.

OBS: Hvis du har googlet og finder denne side fordi du har brug for hjælp, men ikke vil have hjælp af mig, så lov mig, at du tager fat i en anden. En af de værste ting ved online chikane er, at de ramte typisk ikke tager fat i nogen for at tale om det, der er sket. Det kan være forbundet med flovhed, usikkerhed og endda skam når man føler sig ramt af online chikane, og det kan afholde nogle fra at ville tale om det. Men det er altså bedst at gøre det. Lov mig, at du gør det.

Erfaring

Fra 2014-2017 var jeg tilknyttet DR Nyheder, hvor jeg rådgav og coachede værter, korrespondenter og ledelse om brug af sociale medier som personligt brand.

Før og senere rådgav jeg om og underviste i community management og jeg har fået min erfaring gennem en del større opgaver på sociale medier, blandt andet på X Factor, Radio24syv og med min egen podcast Techsistens.