Om mig

Jeg har taget mig den frihed, at dette site rummer flere forskellige elementer, selvom det muligvis ikke er den strategi, jeg altid ville anbefale andre mennesker at bruge.

Her er både lidt løst og fast og noget om, hvad jeg arbejder med og går og tænker over. Jeg er helt åben omkring, at jeg ikke er perfekt – ellers kan jeg simpelthen ikke holde ud at stå frem med holdninger og betragtninger. Jeg ved kun, at jeg ikke ved nok, men at jeg gør mig ekstrem umage for at lære mere og mere og mere. Jeg forbeholder mig retten til at vælge til og fra. Især her på siden, hvor jeg er digitalt hjemme.

Jeg er fagligt opvokset som vært på lokalradio, så på universitetet og så omkring TV2 og DR og 100% af tiden freelancer/selvstændig. Det her beskæftiger jeg mig med:

Digitalt konsulent: Jeg har erfaring som udøvende community manager og strategisk social media-ansvarlig. Jeg holder foredrag om community management og håndtering af digital chikane på sociale medier og jeg underviser, rådgiver, lægger strategier og eksekverer.

Speaker/indtaler: Siden 2001 har jeg, som freelancer, været en del af DRs markedsførings-afdeling, hvor jeg er, hvad man i bureau-verdenen kalder “kreativ”. Det konkrete håndværk som speaker i denne funktion inkluderer, at man er tv-aftenens guide for seerne samt at man har nerver af stål når der på alle aftenvagter skal speakes live, også op til søndagsdrama, hvor der godt kan sidde 2 mio seere. Desuden skal man kunne få ideer til teasere og selv video-redigere, skrive rigtig gode tekster (der fungerer mundtligt), samt for-indtale trailere. Derudover speaker jeg også andre discipliner: reklamer, dokumentarfilm, instruktionsfilm mm. –  kig under fanebladet speak/vært.

Vært og konferencier: Jeg bruger også mine kompetencer som informationscentral og personlig præsentation til at optræde som konferencier og moderator. Jeg sætter en stor ære i at kunne sætte mig i både arrangørs og gæsters sted og sørge for, at alle får en udbytterig oplevelse i en god atmosfære. Fx for TEDx Copenhagen 2013 og Social Media Week 2014.

Om mig: Jeg er uddannet B.A. i engelsk og M.A. i Cross-media Communication. Som person har jeg svært ved at afholde mig fra at betragte verden fra en lidt skæv vinkel og jeg er åbenbart sat sådan sammen, at jeg både er kreativ og struktureret. Jeg er opvokset på landet og ikke ræd for store pattedyr. Ting jeg kan lide: Internet, mikrofoner, Jack White, karibisk rom, humor, jazz, hindbær, pop, ærlighed, tv-serier, sci-fi, poesi, grønt græs og marcipan.