Digital konsulent

Jeg arbejder med digitale sager og har erfaring som kampagneleder, projektleder, community manager,  social medie-konsulent, oplægsholder og underviser. 

Senest har jeg haft en længerevarende opgave hos DR Nyheder 2014-17, hvor jeg har rådgivet værter, korrespondenter og ledelse om brug af sociale medier som personligt brand. Hvis du sidder som VIP og ikke ved hvordan du skal gribe sociale medier an, så kontakt mig og lad os få en snak. Jeg går op i den individuelle og pragmatiske løsning, hvor du føler dig tryg og fremstår med integritet. Jeg arbejder der hvor kommunikation, branding og digital interessevaretagelse mødes, på en måde, der folder din personlighed bedst ud.

Min vej mod digital rådgivning går gennem broadcasting:

Jeg havde i flere år lavet radio og tv, men var altid uhyre interesseret i videnskab, fremtid, elektriske dimser, alle former for kommunikation, sci-fi og, da internettet endelig kom: web, netværk og all things digital.

I 2008 blev jeg M.A. i Cross-Media Communication og fik endelig papirer på min digitale tværmedialitet – men inden da havde jeg drønet rundt på internettet i en del år og deltaget på message boards, klikket på ting, lært andre brugere at kende og deltaget i det man nu kan kalde digital kultur.

Med andre ord erkendte jeg min indre nørd og blev ret glad, særligt da jeg mødte Min Flok på twitter. Nu er der pludselig utrolig mange ting der retrospekt giver mening – fx det faktum at jeg som 10-årig hackede den analoge drejeskive-telefon. Jeg har også skrevet i comal på en commodore 64 og min bedste legekammerat var naboens søn Opfinder-Ole.

Nu holder jeg foredrag om og underviser i Community Management og jeg har fået min erfaring gennem en del større projekter på sociale medier – se de specifikke jobs og opgaver her på min linkedin-profil.