Konsulent og rådgiver

Jeg arbejder med digitale sager og har erfaring som kampagneleder, projektleder, community manager,  social medie-konsulent, oplægsholder og underviser. 

Senest har jeg haft en længerevarende opgave hos DR Nyheder 2014-17, hvor jeg har rådgivet værter, korrespondenter og ledelse om brug af sociale medier som personligt brand. Hvis du sidder som VIP og ikke ved hvordan du skal gribe sociale medier an, så kontakt mig og lad os få en snak. Jeg går op i den individuelle og pragmatiske løsning, hvor du føler dig tryg og fremstår med integritet. Jeg arbejder der hvor kommunikation, branding og digital interessevaretagelse mødes, på en måde, der folder din personlighed bedst ud.

Jeg laver en analyse af din problemstilling og sigter efter at finde harmonien mellem din eller din virksomheds adfærd, intentioner og kommunikation.

Jeg har lavet radio siden 1985 (!) og tv siden 2000, og har altid været uhyre interesseret i videnskab, fremtid, elektriske dimser og alle former for kommunikation. Og da internettet endelig kom: Web, netværk og all things digital.

I 2008 blev jeg M.A. i Cross-Media Communication og fik endelig papirer på min digitale tværmedialitet.

Nu holder jeg foredrag om og underviser i Community Management og jeg har fået min erfaring gennem en del større projekter på sociale medier – se de specifikke jobs og opgaver her på min linkedin-profil.