Digitalt

Jeg arbejder med digitale anliggender og har erfaring som kampagneleder, projektleder, community manager, konsulent udi sociale medier, oplægsholder og underviser. Desuden bedriver jeg en hver-anden-ugentlig snak med ven og kollega Patrick Damsted – vi kalder det TECHSISTENS.

I 2008 blev jeg M.A. i Cross-Media Communication og fik endelig papirer på min digitale tværmedialitet – men inden da havde jeg drønet rundt på internettet i en del år og deltaget på message boards, klikket på ting, lært andre brugere at kende og deltaget i det man nu kan kalde digital kultur. Jeg er vild med det.

Jeg indså, at jeg nok hele mit voksne liv havde lavet radio og tv, men at jeg altid havde været uhyre interesseret i videnskab, fremtid, elektriske dimser, alle former for kommunikation, sci-fi og, da internettet endelig kom: web, netværk og all things digital.

Med andre ord erkendte jeg min indre nørd og blev ret glad, særligt da jeg mødte Min Flok på twitter. Nu er der pludselig utrolig mange ting der retrospekt giver mening – fx det faktum at jeg som 10-årig hackede den analoge drejeskive-telefon, som mine forældre, ved hjælp af en hængelås i hullet for tallet 1, forsøgte at forhindre mig i at bruge, når de ikke var hjemme. Adspurgt fortæller jeg gerne hvordan. Jeg har også skrevet i comal på en commodore 64 og min bedste legekammerat var naboens søn Opfinder-Ole. Ak ja, det var tider.

Nu holder jeg foredrag om og underviser i Community Management og jeg har fået min erfaring gennem en del større projekter på sociale medier – se de specifikke jobs og opgaver her på min linkedin-profil.